Saopštenje Upravnog odbora FK Partizan

Upravni odbor FK „Partizan“ je održao svoju 37. sednicu na kojoj je usvojio izveštaj o dosadašnjem radu Komisije za sprovođenje izbora za Skupštinu FK „Partizan“. Prihvaćen je predlog Komisije da se izborna Skupština FK „Partizan“ održi 16. decembra ove godine. O mestu i vremenu održavanja javnost i članovi Skupštine će biti blagovremeno obavešteni.

Prihvaćen je kalendar aktivnosti na sprovođenju izbora, pri čemu će se 14. novembra usvojiti i objaviti kriterijumi za izbor članova Skupštine, a 21. novembra usvojiti i objaviti kriterijumi za izbor Predsednika kluba. Izbor članova Skupštine biće obavljen do 10. decembra na način predviđen Statutom kluba. Usvojen je predlog Komisije da se sednice Komisije i Upravnog odbora održavaju svake sedmice u cilju blagovremenog i potpunog obavljanja svih izbornih aktivnosti.

U Beogradu, 10.11.2014. godine

Upravni odbor

FK „Partizan“

Other:

• Arhiva

• Kalendar članaka

December 2019
    M T W T F S S
    « Nov
  • Multimedija

• Tim i stručni štab

• Takmičenja

• Istorija kluba

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.

Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan