Kadeti na novom dokazivanju u Budimpešti

 

Kadeti Partizana predvođeni Darkom Tešovićem nedavno su na turniru u Firenci igrali finale sa Empolijem, a već danas su otputovali u Budimšeštu na novi turnir, čiji je domaćin Ferencvaroš i zamišljen je kao mini prvenstvo Evrope u kategiiji kadeta. Zvanično se zove – Future talents Cup 2014/15. Vrlo je zanimljivo da se turnir igra u nekoliko termina po principu svako sa svakim, a formirane su dve grupe od po 6 timova.

Partizan se nalazi u grupi B, gde će pored njega igrati Galatasaraj, Dinamo Bukurešt, Visla iz Krakova, Šturm i Ferencvaroš (U-16).

U grupi A su: Maribor, Sarajevo, Senica (Slovačka), Ajndhoven, Briž, Ferencvaroš (U-17).

U prvom turnusu Partizan će igrati tri meča i to sledećem rasporedu:

Partizan – Dinamo Bukurešt (16.9.2014. u 14.00h)

Partizan – Ferencvaroš (U-16) 17.9.2014.  u 14.00h

Partizan – Visla 19.9.2014. u 12.00h

U oktobru Partizan ponovo putuje u Budimpeštu gde će odigrati drugi krug:

Partizan – Galatasaraj 28.10.2014. u 12.00h

Partizan – Šturm 29.10.2014. u 12.00h

Polufinale i finale će biti igrano na proleće, tačnije 14. i 16. Aprila.

Trener Tešović u Budimpeštu je poveo 19 igrača.

– Idemo na veoma jak turnir, da vidimo u kvalitetnoj konkurenciji gde se nalazimo po kvalitetu i rezultat nam nije u prvom planu, što ne mora da znači da nećemo probati da ga ostvarimo.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan