Saopštenje Sekretarijata FK Partizan

Sekretarijat Upravnog odbora FK „Partizan“ održao je redovnu sednicu na kojoj je razmatrao tekuće aktivnosti kluba i poslove i zadatke koje je neophodno izvršiti u toku meseca septembra.

Sekretarijat je pripremio nacrte opštih akata potrebnih radi usklađivanja rada i organizacije kluba sa izmenama i dopunama Zakona o radu i isti će biti usvojeni na narednoj sednici Upravnog odbora kluba.

Razmotreno je aktuelno finansijsko stanje kluba, mere za njegovo poboljšanje i završetak poslovne godine.

Takođe su razmotrena tehnička pitanja u vezi organizacije utakmica u grupnoj fazi Lige Evrope.

Naredna sednica Sekretarijata biće održana polovinom iduće sedmice, a sednica Upravnog odbora u narednih deset dana.

Beograd, 05.09.2014. godine

Sekretarijat Upravnog odbora FK „Partizan“

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.

Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan