Ulaznice za meč sa Ludogorecom

 

Putem prodajne mreže našeg partnera, kompanije Eventim, ulaznice za revanš meč sa PFC Ludogorecom, mogu se naći na preko 170 prodajnih mesta u Srbiji i regionu.

Cena karata su:

– Jug/sever 600 dinara
– Istok/zapad, bočni delovi tribina 1200 dinara
– Istok/zapad, centralni delovi tribina 1500 dinara
– Lože 3000 dinara

Ulaznice se mogu kupiti i online putem sajtova  www.eventim.rs i www.tickets.rs , a za sve informacije možete pozvati Call Centar 0900 11 00 11 (važi za MTS I fiksnu telefoniju i tarifira se 48din/min).

Napominjemo navijače da je i dalje moguće kupiti sezonsku ulaznicu za nastupajuću sezonu i da one važe za navedeni meč. Takođe naglašavamo da se prodaja sezonskih ulaznice NEĆE odvijati na sam dan meča.

Sezonske ulaznice FK Partizan se takođe mogu kupiti na svim prodajnim mestima kompanije Eventim

Prilikom kupovine sezonske ulaznice dobija se VAUČER, a  preuzimanje original sezonske ulaznice se vrši na dan prve naredne utakmice na blagajni FK Partizan, blagajna br 9., koja će raditi samo za tu namenu i biće vidno obeležena. Prilikom preuzimanja, obavezno je poneti vaučer koji je izdat od strane Eventima, kao i ličnu kartu. Napominjemo da sa vaučerom nije moguće ući na utakmicu.

Cene sezonskih ulaznica:

Tribine:

– Jug 2.500 dinara, a za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica, cena je 2000 dinara
– Istok/ zapad, sektor do Juga, ulazi M- istok i E-zapad  4.000 dinara, a za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica cena je 3.500
– Istok/ zapad, bokovi do centra, ulazi N,R-istok i B, D-zapad, 5.000 dinara, a za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica cena je 4.500
– Istok/ Zapad centar, ulazi O,P-istok i V,G-zapad 6.000 dinara, a za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica cena je 5.500.

Za ostvarivanje popusta potrebno je doneti sezonsku ulaznicu za prethodnu sezonu na uvid.

Dodatni popusti kod kupovine sezonskih ulaznica za takmičarsku 2014/15

–  Za studente i srednjoškolce starije od 16 godina – 500 dinara popusta
–  Za pripadnice lepšeg pola, starije od 16godina- 500 dinara popusta
–  Familly (porodični paket), samo za istok/zapad. Za roditelje sa decom, popust  50% na druge ulaznice

Popusti nisu ostvarivi prilikom online kupovine, već samo na prodajnim mestima.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan