Crno-beli stigli na Pohorje

Fudbaleri Partizana sa stručnim štabom danas pre podne su se zaputili na drugi deo priprema, koji će biti održan u Sloveniji na Pohorju.

Trener Marko Nikolić je na put poveo 27 igrača, ez matrka lomića, koji je svoje uhlebljenje pronašao u Rusiji i tako otpao sa spisak pojačanja crno-belih.

Crno-beli su po dolasku i smeštanju u hotel Arena na Pohorju, održali adaptacioni trening, a već od sutra nastavljaju sa vrlo jakim ritmom.

Planirano je da se oodigraju 4 test meča, možda i peti, a protivnici koji su perfektuirani su:

– Šturm (1.7.), Petrolul (4.7.), Rubin Kazanj (6.7.) i Dnipro verovatno (8.7.).

Sa crno-belima su na Pohorje stigli i poslenici sedme sile, njih osam plus PR Biljana Obradović, koja će voditi brigu o njima za sve vreme boravka na Pohorju. U novinarskom pulu su novinar i snimatelj SOS kanala (Bojan Pavlović i Dejan Blagić), Sportskog žurnala (Vladislav Vlajić), Sporta (Zoran Ivković), Večernjih novosti (Milan Blažić) i Monda (Vladimir Sukdolak), kao i tradicionalni izveštači oficijelnog sajta FK Partizan (Miroslav Todorović i Vojislav Radojević).

Susret starih drugara

Na popodnevnom treningu dogodio se susret dva bivša saigrača – Nikole Gulana i Adriana Mutua, koji su jeli isti hleb svojevremeno u Fiorentini.

Na dva terena koji se nalaze jedan do drugoga treniraju Partizan i Petrolul iz Ploeštija, čiji je sada član Mutu, pa su njih dvojica iskoristili prilku da mao proćaskaju…

Još jedan naš igrač je sreo poznanika – Danko Lazović se srdačno pozdravio sa sportskim direktorom FK Volga iz Nižnjeg Novgoroda, koji se takođe nalazi ovde na pripremama pored Partizanovog hotela i terena.

Foto galerija – Miroslav Todorović

I dan_14
I dan_15
I dan_25
I dan_29
I dan_01
I dan_02
I dan_03
I dan_04
I dan_05
I dan_06
I dan_07
I dan_08
I dan_09
I dan_10
I dan_11
I dan_12
I dan_13
I dan_16
I dan_17
I dan_18
I dan_19
I dan_20
I dan_21
I dan_22
I dan_23
I dan_24
I dan_26
I dan_27
I dan_28
I dan_30
I dan_31
I dan_32
I dan_33
I dan_34
I dan_35
I dan_36
I dan_37
I dan_naslovna
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan