Malme otvara sezonu u Humskoj

Fudbaleri Partizana u petak uveče imaće  i zvanično otvaranje sezone na svom bunjištu, a u goste im dolazi švedski šampion Malme. Meč pored takmičarskog značaja ima i humanitarni karakter, pošto je ceo prihod sa meča namenjen za najugroženija područja pogođena nedavnim poplavama.

Gosti iz Švedske sleteli su danas u 15 časova na beogradski aerodrom, potom se smestili u hotel Holidej In, gde je u 16.30h održana i pres konferencija povodom sutrašnjeg humanitarnog meča. Malme se u Švedsku vraća u subotu, a u Beogradu će pored meča održati i dva treninga – jedan na stadionu Partizana, a drugi u Zemunelu.

Malme je do sada bio 20 puta šampion Švedske, a 14 puta je osvojio i nacionalni kup. U sezoni 1978/79. zabeležio je najveći klupski uspeh, kao i Partizan – igrao je finale Kupa šampiona i izgubio sa 0:1 od Notingem Foresta.

Na zajedničkoj pres konferenciji pred novinare su izašli treneri – gostujući Age Hareide i domaći Marko Nikolić. Izuzetno simpatični trener gostiju, ostavio je utisak čoveka koji savršeno poznaje prilike na prostoru bivše SFRJ, a s obzirom da je Norvežanin, podsetio nas je i na davnu istoriju iz miljea II svetskog rata, kada je preko naših zatočenika u nemačkim logorima u Norveškoj, stvarano prijateljstvo sa Norvežanima, koji su im svesrdno pomagali da prežive. Pored svega navedenog, gospodin Hareide je podsetio i na jedan davno zaboravljeni epitet, koji su fudbaleri iz bivše Jugoslavije opravdano nekad nosili – evropski Brazilci! Zadovoljstvo je bilo slušati ga…

 

Prodaja ulaznica za prijateljski meč FK Partizan- Malmo FF počela je u ponedeljak 23.juna putem web-a, na www.ticketline.rs, na telefon 011.20.30.570, i u Ticketline shopu-u, na novoj lokaciju u Domu Sindikata (foaje zgrade Doma Sindikata, Trg Nikole Pašića, radno vreme od 09:00 – 19:00h).

Prodaja na blagajnama stadiona u Humskoj, počinje u četvrtak 26.juna (radno vreme od 10:00 – 18:00h)  i na dan utakmice petak, 27.juna od 10:00h do početka utakmice.

Napominjemo da je sav prihod od prodje ulaznica za ovaj meč nenamenjen nastradalima u poplavama.

Cene ulaznica su:

– Jug 200 rsd

– Istok, zapad 400 rsd

– Lože 1000 rsd

Obzirom na karakter utakmice, sezonske ulaznice ne važe za ovaj susret.

Meč je zakazan za petak 27.juna sa početkom u 20.45h.

Pošto sav prihod od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe, kao pomoć stanovništvu  nastradalom u poplavama, to će pored humanitarnog meča između FK Partizan i Malme FF, koji počinje u 20.45h direktnim prenosom na Areni sport 1, biti organizovan i revijalni meč prijatelja.

Svi ljubitelji sporta moći će da uživaju u egzibicijama sadašnjih i bivših sportskih velikana, kao i javnih ličnosti, koji će na ovaj način dati svoj doprinos u sakupljanu pomoći za nastradala područja.

U predigri utakmice, sa početkom od 19h sastaju se veterani FK Partizan i ekipa Arene sport sa prijateljima.

Za veterane Partizana nastupiće: Goran Pandurović, Dražen Bolić, Zoran Mirković, Miroslav Čermelj, Zoran Djurić, Nebojša Vičićević, Darko Tešović, Djordje Tomić, Goran Kadenić, Dejan Radjenović, Dragan Ćirić, Žarko Lazetić, Gordan Petrić, Nenad Djukanović, Zdenko Muf, Tomislav Mitrović, Milan Milijaš, Bojan Zavišić, Branimir Smiljanić i Milan Ristić.

Za ekipu Arena sport televizije, pored prepoznatljivih lica ove medijske kuće, nastupiće Viktor Troicki, Miroslav Berić, Ljubinko Drulović, Vladimir Stojković, Veljko Paunović, Savo Milošević, Milivoje Ćirković, Nenad Vanić, Saša Drakulić i drugi naši aktuelni i bivši igrači i treneri. Ekipu Arena sport i prijatelji sa klupe će voditi Milovan Rajevac, pa nema sumnje da će atraktivan program za sve koji svojim prisustvom žele da pomognu ovu akciju, startovati već u 19 časova.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan