Prodaja polusezonskih ulaznica u Humskoj

U sklopu akcije ŠAMPIONI VAS POZIVAJU- ZAJEDNO DO TITULE, FK Partizan će početi sa prodajom i izdavanjem polusezonskih ulaznica i na stadionu u Humskoj (lokal u prizemlju sa severne strane stadiona).

Radno vreme:

– sreda, četvrtak i petak od 09.00h do16.00h

– subota 01.03. na dan meča sa Radničkim iz Niša, od 10.00h do dva sata pre početka susreta.

Ulaznica važi za svih sedam mečeva koji će se igrati na stadionu u Humskoj do kraja takmičarske sezone, uključujući i derbi.

Cene:

JUG – 1000 dinara

ISTOK / ZAPAD (bočni delovi tribina) – 2000 dinara

ISTOK / ZAPAD (centralni delovi tribina) – 2500 dinara

Ulaznice se mogu kupiti i u TICKETLINE SHOPu – ulica Gavrila Principa 7, radnim danima 09:00-19:00h i subotom od 12:00-18:00h, gde će se takođe vršiti momentalno izdavanje istih. Ulaznice se mogu rezervisati i naručiti i putem telefona pozivom na broj 011/2030-570, online na adresi www.ticketline.rs  uz mogućnost dostave na kućnu adresu.

Prilikom kupovine obavezno poneti neki identifikacioni dokument sa slikom (lična karta, pasoš, indeks, vozačka dozvola…). Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Dobrodošli u crno-beli Hram!

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan