Šampioni vas pozivaju! Zajedno do titule!

Napunimo stadion i pokrenimo crno beli valjak!  Vi ste naš 12.igrač na terenu! Poručuju u video poruci kapiten Saša ilić, Petar Škluletić i Andrija Živković!

 

Pred prvu utakmicu, 17.kola Jelen Super Lige koja se igra na domacem terenu 1.marta u Humskoj 1. Crno beli trio Ilić , Škuletić i Živković pozivaju sve navijače i simpatizere crno-belih da napune stadion i naprave atmosfeIu za pamćenje!

’Vi ste nač 12.igrač na terenu i zato budite uz nas!’-porucio je kapiten crno-belih Saša Ilić

U Humsku 1, na prvoj utakmici na domaćem terenu bice postavljene i nove, dugo očekivane crno-bele stolice.

’Dodjite i bodrite nas! Sa vama do pobede’-Petar Škuletić!

Uz nove crno-bele stolice!-Andija Živković

Napravimo atmosferu za pamćenje! Napuniomo stadion, uživajmo u igri naših momaka i pokrenimo parni valjak do nove pobede i sedme titule!

Vaš FK Partizan!

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan