Sutra protiv Šahtjora iz Donjecka…

Četvrtak,  pretposlednji radni dan na pripremama u Beleku, crno-beli su iskoristili dvostruko – pre podne su dobili slobodno, koje su iskoristili da malo obiđu Antaliju, a popodne je odrađen trening, kao priprema za sutrašnji poslednji test meč na pripremama.

Dobro raspoloženje koje je posledica odličnog rada i spremnosti svih igrača, održava se i međusobnim peckanjima, ali sve sa merom.

Poznato je već da ekonom Gavran najviše ‘izvaljuje’, ne samo na treningu nego i u hotelu. Danas je izbacio novu ‘provalu’ na treningu u saradnji sa kapitenom Ilićem. Naime, na svakom treningu Gavran ode iza jednog gola da skuplja lopte, koje odu preko ograde, a taj sektor gde on dežura su teniski tereni (drugi ekonom Radence ima lokaciju na plaži koja je odmah iza terena), neposredno uz fudbalski. Pošto on stalno ‘gunđa’ na igrače kad prebace loptu, a to se ovog puta desilo Saši Iliću, ovaj je da bi ga malo oraspoložio u trenutku ‘odvalio’ uz pomoć Grbića:

– Gašo, čelendž – jasno aludirajući na teniski termin, koji igrači koriste kada misle da je sudija pogrešio na njihovu štetu, a u ovom slučaju misleći na fudbalsku loptu koja je pala na teniski teren.

Gavran je bio zatečen domišljatošću kapitena, pa je i sa njegove strane usledio kiseli osmeh ‘ala hijena’ kao u crtaću…

Sutra je poslednji dan na pripremama u Beleku, a na programu je jutarnji taktički trening i od 16.00h (15.00h po našem) poslednji meč odnosno generalna proba pred nastavak prolećnog dela prvenstva, a rival je Šahtjor iz Donjecka.

Mnogi Ukrajince po kvalitetu svrstavaju, ako ne u prvih top 5 klubova, a ono sigurno odmah iza njih. To će biti zaista prava prilika da se snime neke slabosti u timu koje treba ispraviti, a i mogućnost da se pokažu sve one dobre, koje su igrači svih ovih dana na pripremama kvalitetno odradili.

U subotu rano ujutru, crno-bela ekspedicija se vraća u Beograd, gde sledi završna nedelja priprema za meč 16. kola protiv Novog Pazara, koji se igra u subotu 22.2.2014. od 13.30h.

[sl-media: http://media.partizan.rs/pres/trening_132.wmv, 360, 328, false]

Foto galerija – Miroslav Todorović

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan