Ostojić se vraća u trenažni proces

Miloš Ostojić je dete Partizana i slovio je još pre nekoliko  godina kao jedan iz tandema sa Nastasićem, koji je trebao da ‘uđe’ u prvi tim i da dugo nosi dres Partizana na mestu štopera. Tako bi i bilo da dečko nije zaista malerozan i povrede nikako da ga ostave na miru.

I ove zime je od početka priprema na rehabilitaciji, a ovde u Beleku radi po posebnom programu sa kondicionim trenerom Mišom Filipovićem. Po rečima Marka Nikolića, od petka se priključuje ostatku ekipe, pošto je stanje njegove povrede u značajnoj meri poboljšano.

– Sanirao sam povredu zadnje lože i od petka ujutru krećem u normalan trenažni proces. Malo sam zaostao jer sam propustio prvi deo priprema u Beleku, ali se nadam da ću uskoro stići ostatak tima. Najvažnije mi je da sada ne osećam nikakve posledice povrede, pa se uključujem u konkurenciju za mesto u štoperskoj liniji.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/ostojic_72.wmv, 360, 328, false]
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan