Drinčić na turbo pogon

Nikola Drinčić se ove zime posle duge odiseje po mnogim klubovima vratio tamo gde je trebao još pre 8 godina da dobije priliku u prvom timu. Međutim, ona mu nije pružena (odigrao je samo 6 mečeva u I timu), već je morao da se preko kaljenja u Banatskom Dvoru, Subotici, Gaziantepu, Amkaru, Spartaku iz Moskve i Krasnodaru, konačno vrati u klub, gde je trebalo mnogo ranije da se afirmiše.

Stručnjaci kažu da će biti veliko pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, a to je jedno od najslabijih mesta u timu crno-belih. Igrama u reprezentaciji Crne Gore preporučio se i treneru Nikoliću, koji je zadovoljan kao je radio i igrao na pripremama. Sa njim Partizan dobija čvrstinu ispred zadnje linije, a njegova distribucija lopti je vrhunska. Uostalom, da ga ne hvalimo puno, sačekajmo da počnu borbe za bodove.

Po prirodi Nikola je introvertan tip, ne voli mnogo da priča van terena, ali smo ipak uspeli da ga ‘dovučemo’ na razgovor u hotelu ‘Susesi’ u pauzi između dva treninga.

Poslušajte razmišljanja i opservacije Nikole Drinčića.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan