Na raskrsnici

Nikola Ninković krajnje posvećeno odrađuje sve zadatke na treninzima i utakmicama, pokušavajući kao i ostali igrači da se nametne treneru Marku Nikoliću. Fudbaler koga smatraju jednim od najtalentovanijih u poslednjih 15-tak godina u Humskoj, gotovo celu jesen je tražio sebe. Od prekomande u najjaču selekciju nije imao sreće sa zdravljem – prvo je izgubio šest meseci zbog mononukleoze, zatim povredio koleno pre godinu dana, zbog čega je takođe pauzirao. Ukoliko ipak ostane među crno-belima, veruje da bi naredno proleće moglo biti njegovo…

-Bilo je i dobrih utakmica jesenas, postigao sam i neke lepe golove, ali sam i sam svestan da to nije dovoljno i da uvek može bolje – sumira prvi deo sezone Ninković. – Nekada nije bilo ni do mene, dešavalo se da odigram dobar meč, pa sledeći počinjem sa klupe, ali dobro, to je život profesionalnog igrača i navikao sam se, iako mi nekada teško padne. Potrudiću se da jesen odtsvim iza sebe i nastavim dalje u boljem svetlu.

[sl-media: http://media.partizan.rs/pres/ninkovic_291.wmv, 512, 328, false]
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan