Nikolić: Ulazimo u paklen rad, nema euforije

Ekspedicija Šampiona od utorka popodne je na destinaciji u Antaliji, tačnije Beleku i hotelu ‘Susesi’, gde će trenirati i boraviti prvih 10 dana priprema.

Odmah po dolasku, iako je bilo kašnjenja u transferima, Marko Nikolić je izveo momke na hotelski teren, kako bi malo izbacili takozvani ‘jet leg’ tj trening oporavka posle dva leta i šetanja po aerodromima.

Uvek raspoložen i predusretljiv prema poslenicima ‘sedme sile’, Marko Nikolić je prihvatio odmah posle treninga molbu prisutnih novinara za razgovor, pošto je stari dobri običaj da odmah po dolasku na pripreme treneri iznose svoja očekivanja od istih, a na završetku pomognu novinarima da odjave pripreme.

Elem, Marko Nikolić je svojom elokvencijom, otvorenošću i glogoljivošću osvojio prisutne novinare, jer je na pitanja odgovarao britko, jezgrovito, bez zadrške i ‘repova’, a što je najvažnije, pokazao je veliku dozu samouverenosti, jer je očigledno svestan kvaliteta, kako svojih, tako i pulena sa kojima kreće uskoro u pohod na sedmu uzastopnu titulu. Vrlo neubičajeno za naše prostore…

Uostalom, pogledajte kompletan razgovor sa Markom Nikolićem.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/marko_dojava.wmv, 512, 328, false]
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan