Volkov produžio ugovor

U danu kada je Danko Lazović potpisao za Partizan i Vladimir Volkov je produžio vernost crno-belima na isti period od 1,5 godinu, tačnije do juna 2015. godine.

Iako je bilo nekoliko inostranih ponuda za Volkova ovih dana, on je presekao i odlučio da produži ugovor, pošto smatra da nijedna ponuda koju je dobio, nije mogla da zadovolji ni njega, ni Partizan.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan