Harizmatični ’88’ osvojio nagradu i navijačka srca

Pre dva dana završeno je glasanje u tradicionalnoj anketi na našem sajtu za izbor najboljeg igrača Partizana u 2013. godini, a već danas smo upriličili brifing sa pobednikom glasanja – Vladimirom Stojkovićem.

Prekršili smo dosadašnji običaj da laureat svaki put odgovara samo na pitanja posetilaca sajta, zbog velikog interesovanja medija, pa smo na današnjem brifingu najpre postavili vaša pitanja, koja ste uputili putem klupskog maila, a onda su novinari postavljali svoja pitanja.

U prijatnoj atmosferi, Stojković se još jednom iskazao u punom sjaju, kao i na terenu uostalom. Na početku brifinga, klupsku zlatnu plaketu kao priznanje za pobedu u anketi, uručio mu je sportski direktor Albert Nađ.

Nakon toga, bilo je zaista uživanje provesti pola časa u razgovoru sa, sada se već može reći, golmanskom legendom Partizana.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u video zapisu.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/Stojke_2612.wmv, 512, 328, false]
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan