U prodaji Partizanov kalendar za 2014.

U 2014.godinu ulazimo sa novim sportskim  željama i elanom! Osvojili smo titulu jesenjeg  prvaka i 6.uzastopnu titulu nacionalnog šampiona.

Slike i godina za pamćenje, koje će biti upisane u istoriju, ali i na stranice novog Partizanovog kalendara za 2014 godinu.

Od januara do decembra 2014. godine na stranicama kalendara, iz meseca u mesec podsećaćemo se momaka iz crno-belog tima od kojih je većina ponikla iz Partizanove omladinske škole.

U svom originalnom pakovanju na 13. strana, uz umetničke crno-bele fotografije Partizanov kalendar za 2014. godinu možete naručiti ili kupiti na sledećim adresama:

– Crno-beli butici u Humskoj 1 i Kolarčevoj 7, putem interneta na adresi: www.crnobelibutik.rs, kao i na telefon 011-369 3338 (plaćanje pouzećem).

Za Partizan i nove šampionske pobede!

Vaš FK Partizan

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan