Nikolić izneo plan priprema

Prvi radni dan u nedelji, novi trener Partizana Marko Nikolić iskoristio je da izađe pred medije i predstavi im plan priprema i konačan sastav stručnog štaba uz odgovore i na tekuća pitanja vezano za prelazni rok. Kako je izvestila Biljana Obradović, brifinzi ponedeljkom trenera crno-belih postaće praksa.

Elem, kao što je šef struke napomenuo novi stručni štab imaće ovakav sastav:

– Šef struke: Marko Nikolić.

– Fudbalski pomoćnici: Zvonko Varga, Radoje Smiljanić i Bojan Leontijević.

– Kondicioni treneri: Goran Basarić i Miša Filipović.

– Trener golmana: Radiša Ilić

Sve ostale prateće stručne službe u stručnom štabu ostaju u istom sastavu (medicinska, sekretar stručnog štaba, ekonomi…)

Pripreme za novu sezonu počinju 13. januara u 09.00h okupljanjem na Zemunelu, a prva dva dana biće obavljeni medicinski testovi i merenja.

Do 21. januara ekipa ostaje u Beogradu, a od 21.1. cela ekpedicija se seli u Antaliju, gde će u prvom navratu boraviti do 1. februara u hotelu Susesi. Sledi povratak u Beograd, gde će biti odigrana i jedna trening utakmica 4. februara (protivnik će biti uskoro poznat),  a već od 5. februara crno-beli se vraćaju u Antaliju i novu destinaciju, hotel Sirene, gde će trenirati i igrati trening mečeve do 15. februara.

Za vreme boravka u Antaliji crno-beli će odigrati 7 test mečeva:

– 24. januar 2014. Wac Wolfsberg (Austrija)

– 27. januar 2014. Gyeongnam (Koreja)

– 30.1.2014. Litex (Bugarska)

– 8.2.2014. Ružomberok (Slovačka)

– 9.2.2014. Sarajevo (BIH)

– 11.2.2014. Maribor (Slovenija)

– 14.2.2014. Šahtjor (Ukarija).

Ovo su uglavnom najvažnije egzaktne informacije koje je Nikolić izneo pred medije, a o čemu se još pričalo na brifingu, pogledajte u video zapisu.

[sl-media: http://media.partizan.rs/pres/marko_brifing_2312.wmv, 512, 328, false]
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan