FK Partizan promovisao jedinstvenu multimedijalnu platformu

U cilju još brže, efikasnije i 24 h časovne komunikacije sa svojim navijačima širom sveta, FK  ‘Partizan je u okviru “Sportbizz” konferencije 2013. godine, koja se održava na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu zvanično promovisao  jedinstvenu multimedijalnu platformu u svetu, pod nazivom  partizan.tesla.tc

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/fon_predavanje1_312.wmv, 512, 328, false]

Obraćajući  se studentima i medijima, direktorka marketinga  FK Partizan gđica Snežana Filipović zajedno sa docentom psihologije prof. dr Gordanom Nikić, objasnila je značaj  platforme za razvoj domaćeg, ali i svetskog sporta.

– Mnogobrojnim akcijama u 2013. godini, a posebno postavljanjem ove multimedijalne platforme FK Partizan je još jednom pokazao da je rame uz rame sa velikim svetskim klubovima. Cilj ove multimedijalne  platforme  je da se svim navijačima i simpatizerima FK Partizan širom sveta omogući  da 24h budu uz svoj voljeni klub, koristeći najednostavnije stare telefone ili novu generaciju tzv. ‘”pametnih ” telefona,  ili tablet računara nezavisno od operativnog sistema: Andriod, iOS, Linux, Windows mobile, Symbian itd. – kaže  Snežana Filipović.

Platforma ima za cilj povezivanje, i  postavljanje multimedijalnih informacija, tekstova, fotografija, audio, i video zapisa, kao  i međusobnu komunikaciju navijača i simpatizera FK Partizan iz zemlje i inostranstva.

– Platforma Partizan.tesla.tc  nam  omogućava da odmah možemo da pogledamo najnovije vesti i tabelu, da pratimo rezulatate, galeriju, i  golove, kao i  istoriju kluba, igrače… Stalnom interakcijom daje nam mogućnost osvajanja  nagrada, ali i međusobno  komuniciranje sa navijačima i igračima svog kluba.Tekstualna poruka nije ograničena brojem ukucanih slova –  pojasnila je Snežana Filipović.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/fon_snezana_312.wmv, 512, 328, false]

Docent dr. Gordana Nikić istakla je da će mnogi evropski klubovi sa realizacijom ovog projekta krenuti  tek posle FK Partizan i da on predstavlja sublimaciju svega najboljeg do sada urađenog u svetu.

– Bilo je posebno zadovoljstvo raditi na ovom projektu, posebno ako znamo koliko je dobro urađen i koliko se  iz časa u čas ažurira Partizanov sajt – www.partizan rs.

Sada će sajt www.partizan.rs biti predstavljen i kroz projekat partizan.tesla.tc i pružiće mogućnost  da na brz i najeftiniji način pratite Vaš omiljeni  klub kroz 725 mobilnih operatera u Svetu – dodaje Nikićeva.

Priključi se i pozovi svoje prijatelje jednostavnom registracijom na partizan.tesla.tc!

Pronađi aplikaciju ‘Novi navijač’ i registruj se!

Tvoj FK Partizan

Pogledajte kompletno predavanje na današnjoj “Sportbizz” 2013. konferenciji.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/fon_predavanje_312.wmv, 512, 328, false]

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan