Zvanično promovisan omladinski kamp u Herceg Novom

U prisustvu velikog broja medija sa područja Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, u utorak 26.novembra 2013. godine u dvorani “Park“ u Herceg Novom, zvanično je promovisan omladinski kamp FK “Partizan”.

Kao klub koji zvanično ima drugu najbolju omladinsku školu u Evropi, FK “Partizan” u saradnji sa FK” Oblić” iz Herceg Novog od januara 2014. godine kreće u potragu za novim fudbalskim talentima od kojih će najbolji dobiti šansu da nastave usavršavanje u omladinskoj skoli FK “Partizan” po završetku kampa.

O važnosti omladinskog fudbalskog kampa, uslovima prijave, kao i o prvim koracima u crno-belom dresu na konferenciji za štampu u dvorani “Park” govorili su: direktor marketinga FK “Partizan” gđica Snežana Filipović, direktor marketinga FK “Obilić” Milić Lučić, gradonačelnik opštine “Herceg Novi” g-din Dejan Mandić, kao i prvotimac FK”Partizan”- Miloš Jojić.

“ Poznato je da svake sezone omladinska škola FK “Partizan” iznjedri nove fudbalske talente poput Nastasića, Ljajića, Mitrovića, ali i Lazara Markovića, Andrije Živkovića  koji  su upravo temelj za evropske pohode dobili u prvom timu Partizana, odnosno u omladinskoj fudbalskoj školi.

Organizovanjem ovog kampa u Herceg Novom želimo da  i deci iz regiona( Srbije, Crne Gore, Bosne I Hercegovine i Republike Srpske ) pružimo mogućnost da iskažu svoj talenat, a potom da uz pravu profesionalnu pomoć stručnjaka iz Partizanovog omladinskog pogona otkrijemo nove zvezde i otvorimo im put ka fudbalskom vrhu” – rekla je na konferenciji za štampu gdjica Snežna Filipović.

 

Kao pravi primer dobro izvršene selekcije i čvrste fudbalske baze, svakako je i prvotimac crno-belih ponikao u Partizanovoj  omladinskoj školi Miloš Jojić.

“Kao da se sada sećam dana kada sam zakoračio u Partizanovu omladisnku školu. Imao sam 10 godina I za mene kao dečaka koji obožava fudbal to je bio početak ostvarenja snova. Ponikao sam u generaciji koja je otkrila velike talente od Markovića, Mitrovića, a danas Petrovića i Andrije Zivkovića sa kojima igram u prvom timu Partizana. Za nekoga ko sanja da jednog dana obuče crno beli dres  i postane prava fudbalska veličina  ne postoji bolji put od Partizanove omladinske škole” – poručuje Jojić

Za kamp koji se  po grupama odrzava  od  8-14. i od15.-21 januara 2014 godine, mogu da se prijave dečaci generacija od 1999 do 2006 godišta.

“Mi kao FK “Obilić” iskazujemo posebno zadovoljstvo sto ce se upravo na terenima ovog grada održati omladinska škola FK “Partizan”.Svesni smo veličine jednog ovakvog kampa i želimo da svoj deci iz Crne Gore i regiona pružimo mogućnost da osete profesionalni odnos, ozbiljnost jednog velikog kluba, a ujedno pruži šansu da postanu npr.novi Miloš Jojić –  kaže direktorka marketinga FK Obilić gđa Milica Lučić.

Najveći talenti iz omladinskog kampa održanog u Herceg Novom nastavice usavršavanje u Partizanovoj omladinskoj školi. Prijave za fudbalski kamp mogu se izvršiti na telefone: (+381 11 3651 803) i (+382 69 051 780)

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan