‘Prepolovljeni’ crno-beli rade pojačanim intenzitetom

Dvonedeljnu pauzu nastalu zbog reprezentativnih termina, crno-beli će iskoristiti da malo oporave ekipu, a pritom joj ’ubrizgaju’ malo dodatnog goriva za finiš šampionata u kome crno-bele očekuju dva gostovanja (Voždovac i Čukarički) i domaćinstvo Spartaku, odmah nakon meča četvrtfinala Kupa Srbije u Subotici.

Takmičarski pogon je dosta okrunjen, jer je na reprezentativne kampanje otišlo 7 igrača:

– Andrija Živković, Stojković – (A)

– Malbašić, Brašanac, Jojić i Petrović (U-21)

– Volkov – Crna Gora (A).

Pored njih, iz pogona je ispao i Nemanja Kojić, koji danas nije trenirao, već je otišao na snimanje stopala, gde će se utvrditi težina povrede, ali prve dijagnoze nisu najoptimističnije…Prehladu i kijavicu vuče Đemba, ali nije izostao sa današnjeg treninga…

No, ostatak tima radiće ovih dana pojačano, i po dva puta dnevno, a za utorak ili sredu predviđen je test meč u Jakovu protiv Srema.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/trening_1311.wmv, 512, 328, false]

(Video zapis: SOS kanal – Dejan Blagić)

Od meča sa Donjim Sremom prošlo je nekoliko dana,  ekipa je sve do danas po podne dobila slobodno, pa se nadamo da su sve traume iz derbija i meča sa Pećinčanima zaboravljene i da mogu da se skoncentrišu na poslednja 3 kola u kojima je bitno zadržati i taj jedan preostali bod prednosti.

Prvi na udaru posle oba meča bio je trener crno-belih Vuk Rašović. Nije mu bilo lako, ali na današnjem treningu je delovao potpuno psihološki rasterećen i spreman da sa ekipom izgura finiš prvenstva i ¼ finale kupa.

Vuk Rašović.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Najiskusniji prvotimac Milan Obradović, takođe je imao svoju katarzu posle derbija, a protiv Sremaca je zbog kartona propustio meč, koji je posmatrao kao običan navijač sa velikim uzbuđenjem.

Milan Obradović.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Bugari snimaju na preporuku Ivanova

Dok je trajao trening prvog tima, iza ‘žice’ su primećena trojica momaka u zelenim trenerkama sa beležnicama, a tajna je ubrzo otkrivena.

Radi se o trojici trenera iz bugarskog kluba Nacional iz Sofije iz omladinske selekcije, koji su na preporuku Ivana Ivanova došli u Partizan na nekoliko dana da  isprate rad omladinske škole crno-belih, a kada su već tu, bacili su oko malo i na rad prvog tima.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan