Da nam svima bude toplo

FK” Partizan” je prošle godine pokrenuo veliku humanitarnu akciju pod nazivom ,, Da nam svima bude toplo ”,  tokom koje se sakupljala odeća za najugroženije u Srbiji.

FK Partizan i ove godine kreće sa akcijom i poziva sve ljude dobre volje da je podrže i donesu deo svoje garderobe – jaknu, džemper, kaput, duksericu ili bilo koju drugu zimsku odeću i na taj način pomognu onima kojima je pomoć zaista neophodna.

Akcija će trajati do 22.decembra 2013.

Prikupljanje odeće odvija se na stadionu  FK Partizan, Humska 1 u kancelariji 216, radnim danim od 11-15h, kao i pred svaku utakmicu našeg kluba, koja se igra na domaćem terenu.

Institucije koje smo do sada obišli su:

1. Dom za decu Moše Pijade

2. Dom za decu Vasa Stajić

3. Prihvatilište za odrasle i stara lica Beograd

4. Dom za decu Drinka Pavlović

5. Prihvatilište za decu u Krfskoj ulici

6. Dečije selo u Sremskoj Kamenici

7. Dom za decu J.J. Zmaj

Kao sto  naša srca greje Partizan, zagrejmo srca mališana, koje će obradovati svaka lepa reč, zagrljaj i topla garderoba u hladnim danima koje predstoje.

Marketing tim FK Partizan

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan