Šareno popodne u Jagodini!

Valjak je protutnjao Jagodinom, osvojivši  ’jaka’ 3 boda na teškom gostovanju.

Početak nije obećevao ništa dobro, pošto je domaćin krenuo otresito, naklatio se crno-belima i kada je u 32 minutu dosuđen penal, pomislismo – ode sve bestraga. No, po ko zna koji put, tu je dežurni spasilac ’majstor Stojke’ i vraća boju u lice svima nama kojima srce kuca za crno-bele. Samo dva minuta posle Stojketa na scenu stup Zeka Jojić, koji je u stilu Žan Klod Kilija ’provozao’ odbranu domaćina i znalački pogodio malu mrežu. Ceo posao dovršio je Petrović, koji ulazi u igru na samom početku II poluvremena, pošto je mladi Andrija Živković osetio bolove u primicaču.

Samo što je stupio na teren, maltene u prvom kontaktu, Petra dobija upotrebljivu loptu od Jojića, onda je fudbalski prebacio sa desne na levicu i kratak trzaj iz kolena – lopta je završila u mreži. Znalački i fudbalski…

Kako je meč video Nemanja Petrović.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

To je potpuno umirilo domaćina, koji je, doduše, krenuo nasumice da juriša sa nadom da zakuva meč, što se umalo i dogodilo u 65 minutu, ali je tu ponovo za vađenje zadužen maestralni Stojke. Odbranio je nemoguće i ’ubio domaćine u pojam’ po drugi put. Tačku na i stavio je ’vitez Koja’ posle još jedne ’klizačke’ akcije i asistencije Jojića.

Laknulo je treneru Rašoviću, navijačima Partizana na stadionu, kojih je od prisutnih 5000 bilo najmanje dve trećine. Navijali su za čistu desetku i bili velika podrška timu na terenu, toliko, da se domaći ljubitelji fudbala nisu ni čuli tokom meča.

Na kraju, ovacije igračima, svima poznata zajednička pesma i…idemo dalje.

Čekaju nas nova iskušenja u narednim kolima, moramo biti maksimalno našpanovani i spremni, jer svi idu punom snagom na lidera u želji da ga obore sa pijedestala.

Golmani leteli na treningu

Na današnjem treningu oporavka, nije bilo Andrije Živkovića, koji će po rečima lekarske službe biti na poštedi dva – tri dana zbog primicača i Saše Ilića, koji je oporavak odradio masažom. Punom parom treninzima se vratio Milan Lukač i tu je da pojača konkurenciju za mesto između stativa, a današnji golmanski trening sa Radišom bilo je zadovoljstvo posmatrati. Pola treninga su proveli u vazduhu, kao ptice…

Za dobru atmosferu su bili zaduženi Đemba i Volkov…

Trener Partizana Vuk Rašović danas je iskazivao znake vidljivog zadovoljstva posle uspešnog prelaska Đurđevog brda.

Vuk Rašović

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan