Partizan u Ateljeu 212

Fudbaleri Partizana, stručni štab i zaposlenici kluba, prisustvovali su u ‘Ateljeu 212′ izvođenju predstave ‘ Egzibicionista’, koja je upriličena upravo za crno-bele u cilju popularizacije kulture, sporta i pravih životnih vrednosti.

Igrači, stručni štab crno-belih, novinari, prijatelji kluba. ali i svi prisutni uživali su u savremenoj drami, koja se bavi problemima modernog, urbanog čoveka u izvedbi Voje Brajovića, Branimira Brstine, Dare Džokić, Isidore Minić i Vladislava Mihajlovića.

Posle predstave priređen je koktel u auli pozorišta.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/atelje_212.wmv, 512, 328, false]

Foto galerija  – Alo i Večernje novosti

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan