Crno-beli u Beočinu

Pauza je trenutno u prvenstvu JSL Srbije zbog obaveza klubova prema reprezentativnim selekcijama, a crno-beli su izuzetno hendikepirani zbog odsustva najvećeg broja pozvanih za sve selekcije. No, ono igrača što je ostalo, radi dva puta dnevno punom parom na Zemunelu, neki se vraćaju u ‘život’, pošto nisu prošli bazične pripreme, neki su se priključili pred kraj priprema i sada je prilika za dodatni rad.

Za utorak je planirana i trening utakmica, a protivnik će biti Cement u Beočinu. Meč će biti odigran od 16.00h, kao poslednja provera pred gostovanje na ‘vrućem terenu’ u Užicu, koje će ovoga puta biti malo ‘manje toplije’ zbog činjenice da se meč igra po prvi put ‘Pod Beglukom’ uz svetlost novopostavljenih reflektora u subotu 14. septembra od 20.00h.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan