Lukić Saša postao profesionalac u Partizanu

Saša Lukić (13.8.2013.) momak iz generacije 1996. koju vodi Ilija Zavišić,  a u kojoj su Pantić, Živković i Radonjić, potpisao je danas u prisustvu svog oca (mora otac da bude prisutan,  jer je maloletan) profesionalni ugovor sa crno-belima do 2016. godine i odmah će biti ustupljen Teleoptiku, gde će nastaviti kaljenje i pripremu za ulazak u prvi tim.

Saša je letos bio sa nekolicinom svojih saigrača iz generacije na pripremama prvog tima na Zlatiboru i pokazao da će biti budućnost Partizana. O njemu kao igraču pozitivno su se izrazili iz struke crno-belih, a kakav je momak, mogli smo i lično da se uverimo. Posetioci našeg sajta imali su priliku da se upoznaju koliko – toliko sa ovim momkom, prilikom video promocije svih igrača iz njegove generacije u hotelu Palisad, tokom priprema sa prvim timom. On je prvi povukao nogu i potpisao profi ugovor, a to se očekuje i od Živkovića, Pantića, Bogosavca, Stevanovića…

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/klinci_96.wmv, 512, 328, false]

Interesantno da danas Saša ima dva  razloga za slavlje: potpis ugovora za prvi tim i proslava 17-tog rođendana, pošto je rođen baš na današnji dan u Šapcu. U Partizan je stigao 2009. godine iz kluba FK Savacijum.

Čestitke sa naše strane Saši i njegovom ocu Radenku!

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan