Fofana Partizanov 4 godine

Ismael Beko Fofana (8. septembar 1988. Abiđan) iz obale Slonovače, dosadašnji centarfor Širaka iz Đumrija, potpisao je danas ugovor na 4 godine sa Partizanom. Sutra pre podne su predviđeni pregledi na VMA, a potom, ako sve bude kako treba, Fofana overava ugovor u FSB. Posle toga uslediće i zvanična promocija pred medijima.

Fofana je posle potpisa izjavio da je od nekoliko boljih ponuda koje je imao, prepoznao Partizanovu kao najbolju, zbog mogućnosti da se ovde afirmiše u klubu, koji je po njemu veći od onih koji su mu nudili bolje uslove. Planira da bude u Partizanu najmanje 2-3 godine, a onda će, kao i mnogi igrača Partizana koji su se afirmisali u klubu, da se otisne u neki jači evropski klub. Glavni ’ pomagač’ prilikom prelaska Fofane u Partizan bio je naš čovek – Bojan Ostojić.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan