Akreditovanje za meč Partizan – Ludogorec

Fudbalski klub Partizan obaveštava predstavnike medija da akreditovanje za predstojeći revanš meč 3. kola kvalifikacija lige šampiona protiv Ludogoreca, počinje 1.avgusta , i trajaće do ponedeljka 5. avgusta u 11.00h.

Zahtev za akreditacije potrebno je poslati na mail: accreditation@partizan.rs

Podizanje  odobrenih akreditacija vršiće se na dan utakmice u utorak 6.8.2012. od 10.00h do 15.00h u kancelariji 216 na stadionu Partizana.

Molimo predstavnike medija da  ispoštuju rok, pošto nakon isteka rokova nikome neće biti omogućeno akreditovanje odnosno podizanje akreditacija.

Meč između Partizana i Ludogoreca na programu  je u utorak 6.8.2012. od 20.45CET.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan