Opsežne mere bezbednosti za meč Ludogorec – Partizan

Ludogorec uz pomoć lokalne policije sprema ozbiljne mere sigurnosti za meča sa Partizanom. Niko neće moći da uđe na stadion u pijanom stanju, sa ‘opasnim predmetima’ i flašama, kao i pirotehnikom. Svi koji ulaze na stadion biće podvrgnuti sistematskom pregledu na ulazima stadiona. Od administratora oficijelnog sajta Ludogoreca, g-dina Plamena Jordanova, dobili smo šemu stadiona sa svim sektorima za ulaz koji su dostupni posetiocima, uključujući parking mesta i medicinske punktove.

Takođe, navijači će biti odvojeni na posebnim stranama, pa će tako za goste biti odvojen poseban sektor.

Ulaznice za meč sa Partizanom biće puštene u prodaju od ponedeljka 29. jula od 17.00h. U utorak i sredu blagajne će raditi od 10.00h ujutru, pa sve dok bude zainteresovanih za kupovinu karata.

Cene ulaznica su:

Zapadna tribina – 25 leva (oko 1500 dinara ili 12.90 €)

Ostale tribine – 10 leva (oko 590 dinara ili 5.16 €)

Meč Ludogorec ai Partizana igra se na stadionu ‘Ludogorec arena’ u sredu 31. jula od 19.30h CET.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan