Nađ ‘preživeo’ meč sa Širakom

Odavno je poznato svakom da Albert Nađ, pored svoje izuzetne profesionalnosti, ima u svom karakteru i crtu izraženih emocija i da ne može nikad ih sakrije, kada je Partizan u pitanju. Čovek je ceo crno-beo i preživljava svaki detal,j svakog meča na terenu kao da je u pitanju opstanak čovečanstva…

Trebalo je biti u blizini sportskog direktora Alberta Nađa u sredu veče tokom meča sa Širakom. Čovek je najjednostavnije rečeno – jedva preživeo. Bio je bled kao kreč, odlutalog pogleda, nikog nije registrovao, a pritisak – bolje da ga nije ni merio…Čak se i novi član crno-belih Đemba Đemba, koji je bio u društvu sportskog direktora sa svojim menadžerom Vojom Dragovićem, zabrinuo za zdravlje svog novog direktora. Na kraju, uzdah olakšanja za sve koji vole Partizan, ali je bilo i onih kojima se nije dopao rezultat…

– Vruće su mi emocije i  glava, svašta bih rekao, a to ne želim – rekao je ispred miks zone na stadionu Partizana glavni operativac Šampiona, na molbu prisutnih novinara za komentar meča.

– Pričaćemo sutra – dodao je Nađ i to obećanje ispunio.

Uoči promocije Milana Obradovića u četvrtak u podne obratio se predstavnicima medija. Kakav je bio na terenu, takav je i u razgovoru sa novinarima – uvek kaže sve jasno i glasno, bez dlaka na jeziku, bez ostatka i repova.

[sl-media: http://media.partizan.rs/pres/nadj_257_brifing.wmv, 512, 328, false]
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan