Đemba Đemba potpisao za Šampione

Erik Daniel Đemba Đemba još jedno je pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku. Posle jučerašnjih celodnevnih pregovora, dogovor je postignut danas. Erik je pre podne obavio lekarske preglede i testove funkcionalnih sposobnosti, a onda pravac FSB, gde je parafirao ugovor na 2 godine. Nosiće dres sa brojem 99 na leđima.

Đemba Đemba se već  sinoć  priključio novim klupskim drugovima na treningu u Zemunelu, a danas će pred utakmicu pozdraviti svoje  nove klupske drugove u svlačionici i poželeti im pobedu u meču protiv Širaka.

Promocija novog pojačanja crno-belih pred medijima, biće obavljena u ponedeljak.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan