Pripreme za Širak u petoj brzini

Pripreme crno-belih za revanš meč protiv Širaka uveliko teku. Večeras je Vuk Rašović ‘doveo’ svoje pulene na stadion, da malo ‘osete’ glavni teren.

Prvih 15 minta trening su posmatrali i novinari, a njih je najviše zanimao Ivan Ivanov i njegov ‘povratak’ u Partizan.

Poslušajte Ivanova

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Sledeći sagovornik pred sam početak treninga bio je sportski direktor Albert Nađ, koji je takođe objasnio situaciju oko Ivanova, ali i eventualnog dolaska Obradovića i Erika Đembe Đembe, pa je na kraju i izneo očekivanja od susreta sa Širakom.

Poslušajte Alberta Nađa

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Nađ nam je saopštio i informaciju da su tokom dana dvojica igrača otišla na pozajmice u domaće klubove – Branko Pauljević je pozajmljen Radničkom iz Niša, a Filip Knežević kragujevačkom Radničkom.

Trening je odrađen u radnoj atmosferi, sa dosta taktičkih zahteva, pa stoga posmatrači nisu bili dobrodošli. Povremeno je padala i poneka pošalica, a ton je davao – ko bi drugi do kapiten.

Sutra uveče će biti održan još jedan trening, ali ovog puta na Zemunelu, pošto će od 18.00h na glavnom terenu stadiona JNA svoj trening imati gosti iz Jermenije, koji stižu u Beograd sutra oko 13.00h na aerodrom ‘Nikola Tesla’. Interesantno, da su iz Širaka zamolili ljude iz Partizana da im omoguće trening i dan utakmice u prepodnevnim satima, a on će verovatno biti održan na stadionu Zemuna, pošto su gosti smešteni u hotelu ‘Zlatnik’, koji je na puškomet udaljen od ovog objekta.

‘Silom’ na ‘sedmu silu’

Pred kraj večerašnjeg treninga, malo je falilo da vaš moderator i večeras silom prilika fotoreporter, bude ‘zvezda večeri’.

Naime, prilikom uvežbavanja udaraca, mali Žića (Marko Živković) je tako zategao loptu, da je ona krenula kao raketa pravo ka mojoj malenkosti iza gola i kada su svi već videli ‘ležećeg moderatora’, proradio je neki zaboravljeni refleks i eskivažom u deliću sekunde izbegnut je sudar lopte i ‘petotonca’. Uprkos opasnosti po lični integritet, aparatom je zabeležen i taj momenat upućivanja lopte (vidi sliku iznad).

Trener Rašović je uz osmeh olakšanja uzviknuo:

– Pa gde udari na mog ‘komšu’! :mrgreen:

Foto galerija

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan