Nadiru mlade snage iz Zemunela

U prostorijama pres sale FK Partizan danas je održana pres konferencija, a razlog okupljanja je bio promocija dvojice igrača iz mlade garde, koji su pristigli iz Teleoptika, Saša Ivković i Nemanja Petrović.

Petrović Nemanja je rođen 17.4.1992. u Valjevu, a u Partizan je stigao 2008. iz tamošnjeg Krušika. U Partizanu je igrao i trenirao u generaciji sa Jojićem, Brašanacem, Aškovskim (vodio ih je Slađan Šćepović) na mestu levog beka i levog veznog. Ugovor je potpisao na 4 godine i nosiće broj 5 na dresu..

Ivković Saša je u rođen 13,5,1993, u Vukovaru, a u Partizan je pristigao 2011. Iz ČSK Čelareva. Igra na mestu zadnjeg veznog i sada štopera. Ugovor je potpisao na 4 godine, a na dresu će nositi broj 18.

Obojicu je u Teleoptiku trenirao i vodio sadašnji trener Vuk Rašović, što znači da ih poznaje u dušu, a i oni njega…

Dvojica, uslovno rečeno novajlija, predstavili su sebe i svoja očekivanja u dresu Šampiona nakon potpisivanja ugovora, a potom su poslenici ’sedme sile’ krenuli sa pitanjima…

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/petrovic_ivkovic.wmv, 512, 328, false]
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan