Prepodnevna žestina

Subotnje pre podne je osvanulo dosta toplije nego prethodnih dana, a današnji prepodnevni trening je bio najžešći do sada, pa je razumljivo za igrače danas bio najteži dan.

Trenig je počeo zagrevanjam sa Mišom Filipovićem kroz eksplozivnu snagu, a onda je ostatak struke preuzeo igrače i krenuo je pakao. Na terenu je krenulo sa čuvenim vežbama 1 na 1,2 na 2, 3 na 3 sa igrom 4 na 3 preko celog terena. Sve to sa po nekoliko ponavljanja…

U jednom delu treninga, zbog jakog sunca i žestine treninga,  pripala je muka Ninkoviću, pa ga je doktor Rosić uz pomoć Bugija odvezao do hotela i pružio mu prvu pomoć. Posle treninga dr Rosić nam je rekao da nije ništa opasno i da je sada sve u redu sa Ninkovićem, a problem je nastao zbog stomačnih tegoba, pošto je Džigi propustio doručak.

Vladimir Volkov je uredno odradio trening, a Andrija Živković je danas ‘dobio po palcu noge’, koji je već isečen na utakmici sa Lokomotivom. Osim ovih ‘sitnih crevca’, na ‘spisku’ dr Rosića nema nikog.

Prvi put danas su se igrači zbog vrućine i intenzivnog treninga, umesto pešice kroz šumu, do hotela prebacili posebnim prevoznim sredstvom traktorom sa prikolicom, kojim upravlja čuveni ‘all round’ Lazar Reljić.

Dok su igrači već bili u hotelu pred novinare je stao Dušan Martinović, zadnji vezni Borca iz Čačka, koji je sinoć stigao u hotel i danas je krenuo sa treninzima.

[sl-media: http://media.partizan.rs/pres/martinovic_296.wmv, 512, 328, false]

Iako su bili premoreni posle treninga, mnogi od igrača su pre ručka seli na uspinjaču i nazad se spuštali ovim bobom na šinama ili kako ga već zovu…Isto su uradili i skoro svi članovi stručnog štaba…

Popodne su igrači dobili skroz naskroz slobodno, sve do večere koja je u 20.00h. Većina je odmah posle ručka ‘otpuzala’ do svojih soba i odatle se više ni muva ne čuje….

Da sve ne bude monotono, pobrinula se Snežana Filipović, koja je sinoć doputovala sa fotoreporterom adidasa. Naime, reklamno snimanje novog dresa zakazala je za 18.30h na terenu broj 2, gde igrači treniraju. Tu će šestorica njih nakratko prekinuti svoj odmor i ispozirati u novom dresu adidasa.

Trening – Sportnetwork

[sl-media: http://media.partizan.rs/pres/trening_296.wmv, 512, 328, false]

Foto galerija – Miroslav Todorović

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan