Danas prvi test meč protiv Lokomotive

Četvrtak pre podne fudbaleri Partizana proveli su na treningu i ceo je bio posvećen pripremi utakmice protiv Lokomotive, koja se igra dana u Ptuju od 18.30h. Trener Vuk Rašović uvežbavao je faze igre, a posebno napad i završnicu, zadatke u odbrani, a pažnja je posvećena i prekidima,kako ofanzivnim, tako i defanzivnim.

Na završetku treninga spazili smo Jojića na drugoj strani terena, gde je uvežbavao slobodnjake i ’maltretirao’ golmane, pošto je sa ’već poznatog i brendiranog mesta’ skidao paučinu, malo levo, malo desno. Iako je imao po našim slobodnim procenama stepen realizacije od skoro 70%, Jojić je posle treninga lakonski konstatovao:

– Nisam zadovoljan, može to i bolje!

Vreme je idealno, sunce greje, temperatura je oko 20 stepeni, duva lagani vetar, pa je zaista prijatno za rad.

Na terenima, koji se nalaze jedan do drugoga,  treniraju Lokomotiva, Hajduk, Partizan, Petrolul…Na kraju treninga spazili smo kompletan stručni štab Hajduka na čelu sa trenerom Tudorom, koji se ljubazno odazvao molbi beogradskih novinara za intervju, koji će biti urađen narednih dana. Uputio nas je na PR-a Hajduka da se sa njim dogovorimo, a kada smo mu spomenuli da se pozivamo na Batu Mirkovića, usledio je širok osmeh i konstatacija:

– Ako je Bata u pitanju, onda nema nikakvih ograničenja, sve je dogovoreno!

Meč sa Lokomotivom se igra u Ptuju, na gradskom stadionu od 18.30h, a direktan tekstualni prenos moći ćete da pratite na našem sajtu.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/trening_276.wmv, 512, 328, false]

Foto galerija – Miroslav

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan