Imamo dobar špil, fale nam samo 2 džokera!

Na polovini Zlatiborskih priprema trener crno-belih Vuk Rašović deluje opušteno, raspoloženo i nasmejano, svestan činjenice da njegovi puleni odlično treniraju i da su na putu da se spreme za sve napore koji ih iščekuju u narednoj sezoni.

Svi igrači znaju da je ovo najteži deo priprema, ali su na njih došli izuzetno spremni, tako da Miši Filipoviću, kondicionom treneru i ostatku stručnog štaba ostaje samo da zadovoljno konstatuju da se plan priprema sprovodi do u detalj, bez povišenih tenzija, nediscipline, čak i sa osmesima na licima, iako igračima nije lako. U vazduhu se osećaju nekakve dobre vibracije, a kada je tako, onda je mnogo lakše raditi po veoma toplom vremenu, koje nije mimoišlo ni planinu, iako je Zlatibor na nekih 1000 metara nadmorske visine.

Dobro osmišljen plan rada, pravovremeno doziranje napora i oporavka, garantuju dobar efekat rada, a po rečima šefa struke crno-belih, njegovi puleni su na putu da to i ostvare.

– Trudićemo se da sve što radimo bude kraće, intenzivnije i pravilno. Bolje je tako, nego raditi dugo, sa vidljivim umorom i tako praviti greške, pošto na kraju ispadne da ste trenirali greške. To se trudimo da izbegnemo. Mnogo su nam u tome pomogli i igrači , pošto su na pripreme došli potpuno spremni, pa smo mogli odmah da krenemo sa fudbalskim treninzima.

Poslušajte kako je šef struke ocenio tok dosadašnjeg dela priprema na Zlatiboru.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan