Stručne novine na treninzima

Posle svih pripremnih radnji po dolasku na Zlatibor i poslepodnevnog odmora, trener Šampiona Vuk Rašović, poveo je svoje pulene na prvi trening. Pre toga, na sastanku u hotelu ’Palisad’ izložio im je kompletan plan i program aktivnosti za sve vreme prvog dela priprema.

Među igračima spazili smo i Darka Brašanaca, koji ima slobodno do 18 juna, ali je obzirom na činjenicu da se odmara u obližnjoj rodnoj Čajetini, jednostavno morao da obiđe svoje klupske drugove.

Kao i uvek u ovoj fazi priprema glavnu rolu ima kondicioni trener Miša Filipović, koji je i danas preuzeo na početku treninga dizgine u svoje ruke. No, iako smo očekivali da kompletan trening bude atletskog sadržaja, drugi deo treninga odrađen je sa loptom. To je bio dovoljan razlog da mnogo ne pametujemo u objašnjavanju ove novosti, već smo objašnjenje potražili od Miše Filipovića, koji je potanko objasnio sve aspekte ovih priprema.

Poslušajte Mišu Filipovića

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ono što je primetno na prvi pogled, to je lakoća sa kojom svi rade i izuzetno dobra atmosfera, koju naravno pokreće kapiten…Klinci koji su priključeni iz kadetske selekcije, pravo sa poslednjeg meča u kome su osvojili prvenstvo u Ligi Srbije, ne eksponiraju se mnogo, tihi su van terena, ali na njemu pokušavaju da se nametnu, jer im je ovo prilika da ih ’šef’ zapazi…

Stari vukovi, koji su osvojili ’šestu uzastopnu’, odmah idu punom parom, svesni da je vreme do početka prvog takmičarskog meča veoma kratko.

Dnevni raspored delatnosti, igrači su dobili napismeno, a mogli su i da ga vide i pre večere na oglasnoj tabli u sali za obedovanje.

Doručak                                      07.30 – 08.30h

Jutarnji trening                       10.00h

Ručak                                          12.45h

Obavezan odmor                    14.00 – 16.00h

Teretana                                     16.30h

Popodnevni trening              17.00h

Oporavak                                   19.00h

Večera                                         20.00h

Povečerje i spavanje             23.00h

Već smo spomenuli u prvom današnjem izveštaju, da je inspekcija terena pokazala da su svi u taboru Partizana izuzetno zadovoljni njegovim kvalitetom, pa je Rašović predložio i da se test meč sa Rudarom iz Pljevalja odigra na njemu.

Foto galerija

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan