Tri nagrađena Uskršnja jaja

Na poziv FK Partizan da  oslika jedno drveno jaje,  Biljana Devrnja je oberučke prihvatila.

Nedavno u skupštini grada Biljana je predstavila šestu samostalnu izložbu jaja. Kao što kaže vatreni je navijač Partizana i ovo joj je bilo i zadovoljstvo da uradi.

O samom oslikavanju Biljana kaže da je iskoristila grb Partizana,  i napravila stilizaciju kao drveta života sa rukama koje mogu da budu kao pehar koje drže pobednika. Koristila je tehniku ikonopisa, odnosno jajčane tempere za oslikavanje ovog drvenog jaja, koje je nakraju izlakirala.

Zahvalili bi se svima koji su učestvovali u našem konkursu za najlepše šampionsko jaje koje smo organizovali povodom uskrsa.

Stiglo je puno Vaših fotografija, a naš marketing tim je odabrao ova tri kao najlepše koje će da nagradi.

Marketing tim

Nenad Novaković

Dejan Gadžić

Nemanja Kiso

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan