Tumbaković u Kini

 

Dosadašnji sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković od danas više nije na funkciji sportskog ditrektora FK Partizan, pošto je prihvatio ‘nepristojnu’ ponudu kineskog kluba Vuhan Zalu. Sa njim u Vuhan odlazi i kondicioni trener Aleksandar Tomić, koji je i u prethodnom Tumbakovićem mandatu u Kini bio u njegovom stručnom štabu. Mesto sportskog direktora ostaće upražnjeno do kraja tekućeg prvenstva, kada će biti imenovan novi sportski direktor kluba.

Pred početka jutrošnjeg treninga na Zemunelu, Tumbaković je u svlačionici objasnio igračima razloge koji su ga odveli u daleku Kinu i poželeo im svima, zajedno sa stručnim štabom, da završe započeti posao i osvoje ovogodišnju titulu, a potom se pozdravio ponaosob sa svakim igračem.

Njegov rastanak sa Partizanom na današnjoj sednici odobrio je i Upravni odbor kluba, a potom je održana pres konferencija kojoj su prisustvovali: Ljubiša Tumbaković, predsednik Dragan Đurić, potpredsednici Branko Ružić i Mile Jovičić, kao i generalni sekretar Darko Grubor.

Pogledajte ceo tok današnje pres konferencije.

[sl-media: http://media.partizan.rs/pres/pres_tumba_234.wmv, 512, 328, false]

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan