Prodaja ulaznica za meč Partizan – Vojvodina

U derbiju 22.kola JSL Srbije, sastaju se Partizan i Vojvodina. Utakmica će se igrati u večernjem terminu u nedelju od 19:00h.

Podsećamo vas, da ovo nije samo utakmica za bodove, ovo je utakmica i za jedan mladi život. FK Partizan se priključio akciji Za novo srce Tijane Ognjanović” i u želji da odziv bude što veći, omogućeno je svima koji žele da pomognu, da kupe ulaznice već od ovog trenutka, pa sve do početka navedenog meča.

Cene ulaznica:

JUG – 200,00 dinara

ISTOK/ZAPAD – 400,00 dinara

PRODAJA ULAZNICA:

TICKETLINE SHOP-u (Gavrila Principa 7),

– (radnim danima 09:00 – 19:00h i subotom od 12:00-18:00h)

– telefon 011.20.30.570

– www.ticketline.rs

BLAGAJNA STADIONA PARTIZAN:

Subota 06.04. – od 12:00 – 18:00h

Nedelja 07.04 – od 12:00h do početka utakmice

Pozivamo vas da dođete u što većem broju na stadion, kupite ulaznice, navijate sportski i u maniru koji dolikuje šampionskom klubu, kako bismo uz bodrenje i pomoć svom timu, pokazali i koliko je veliko  crno – belo srce

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan