Subota za pamćenje u Bijeljini

Delegacija Partizana inicirana akcijom marketinga FK Partizan, posetila je u subotu Bijeljinu, pitomo mestu u srcu Semberije.

U delegaciji su pored direktora marketinga Snežane Filipović svoje mesto našli i poslenici sportskog sektora: Sportski direktor Ljubiša Tumbaković, kapiten Saša Ilić i zamenik kapitena Lola Smiljanić. Akcenat je bio na promociji omladinskih kampova Partizana, poseta Crno-belom butiku u centru Bijeljine koji radi već nekoliko godina, potom pres konferencija u tržnom centru ’Emporium’uz prisustvo velikog broja domaćih medija i gostovanje na 2 televizije – RTRS i BN… No, krenimo redom…

Domaćin Partizanovcima bio je vlasnik ’Crno-belog butika’ iz Bijeljine Bojan Jovičević sa svojim kolegom Nebojšom Devićem. Oni su se potrudili da ovaj dan svima iz Partizana ostane u najlepšem sećanju, a na oproštaju, oni su nam preneli utiske svih iz ovog mesta, da ni oni neće zaboraviti ovaj dan. Posebno su bili oduševljeni neposrednošću, koju su u razgovorima i druženju iskazivali Tumbaković i njegovi puleni Sale i Lola.

Elem, rano zorom krenulo se u Semberiju (uz negodovanje nekih članova delegacije J), a prva stanica je bilo ’Etno Selo Stanišići i učestvovanje u živoj kolaž emisiji RTRS, koja se zove – Vikendom iz Semberije.

U predivnom etno ambijentu crno-beli su ugošćeni kako i dolikuje Šampionu, a voditelj Vladimir Milićević je u nekoliko segmenata vodio razgovore sa predstavnicima Partizana. Na kraju emisije upriličeno je zajedničko fotografisanje svih učesnika emisije, a onda je usledilo, već viđeno ’pojedinačno uslikavanje sa sportskim sektorom’ i deljenje autograma.

Install Microsoft Silverlight

Domaćini su potom priredili ručak za goste iz Partizana u jednom od nacionalnih restorana, gde je atmosfera podignuta za stepen više.

Usledila je poseta ’Crno-belom butiku’ na Trgu Kralja Petra u centru Bijeljine, čiji je vlasnik momak koga smo već spomenuli – Bojan Jovićević. On i Nebojša Dević su fenomenalno organizovali boravak crno-belima i trudili se da u svakom momentu sve funkcioniše na visokom profesionalnom nivou. Bojan je diplomirani marketing menadžer, VELIKI Partizanovac i pun je ideja kako da animira što veći broj mlađe populacije iz ovih krajeva, kako bi im Partizan postao ’druga kuća’. Na tom projektu pomaže mu venčani kum i kolega Nebojša Dević, a kao vođe projekta osmislili su i svoj identitet – ’DOBRI MOMCI’. Oni jednostavno žele da okupe najmlađu populaciju koja tek stasava, zadoje ih crno-belim bojama i vaspitaju u duhu tradicije kluba, a svrha svega je da se na stadionu okupljaju kompletne porodice i time omasovi navijački pokret Šampiona.

Pri dolasku u butik, crno-belu delegaciju je dočekao veliki broj navijača Partizana uz pesmu i skandiranje kapitenu Iliću i Loli. Najviše je bilo dece, koja su sa oduševljem propratila ulazak naših asova u butik, a onda je usledilo fotografisanje sa njima i, normalno, autogrami.

Install Microsoft Silverlight

U istom tržnom centru ’Emporium’, samo dva sprata više, održana je i pres konferencija, na kojoj su na pitanja prisutnih poslenika medijskih kuća iz Republike Srpske, odgovarali svi iz delegacije Partizana.

Install Microsoft Silverlight

Poslednja stanica današnjeg programa bila je BN televizija i emisija ’Subotom u tri’, čiji je autor i voditelj Svetlana Luković. U zaista opuštenoj atmosferi, kao posledica svega lepog što su doživeli tokom boravka u Bijeljini, svi iz Partizana su ’izbriljirali’, uz veliki doprinos voditeljke.

Install Microsoft Silverlight

Time je današnji program boravka u Bijeljini završen, a ljubazni domaćini su se potrudili da goste isprate do same granice.

Šta na kraju reći, osim da je ovo bio predivan dan (i meteorološki), kao  i putokaz za neke buduće susrete na svim meridijanima u svrhu popularisanja i širenja crno-bele populacije!

Foto galerija – Miroslav Todorović

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan