Porodični dan u Humskoj!

 

Za predstojeću utakmicu 19. kola  ‘Jelen super lige Srbije’ Partizan – OFK Beograd, koja se igra u nedelju 17.marta  2013. na stadionu ‘Partizan’  sa početkom od 18.00 h, marketing tim FK Partizan organizovao je dve akcije za najvernije navijače.

FK Partizan svim svojim navijačima, koji poseduju sezonske ulaznice ili kupe dnevnu ulaznicu za utakmicu, pruža mogućnost da utakmicu posmatraju u društvu supruge, devojke ili deteta do 16 godina starosti. FK Partizan ovom akcijom želi da vrati porodice i porodičnu atmosferu na stadion.

FK Partizan misli i na svoje  najmlađe navijače, pa će  marketing tim kluba uz podršku Ministarstva omladine i sporta  u poluvremenu utakmice, organizovati trku na 300 metara za mališane uzrasta od 7 – 10 godina u kojoj će učestvovati učenici OŠ ‘Svetozar Marković’ iz Beograda. Svi  učesnici trke su pobednici i kao nagradu dobijaju poklon paket sa obeležijima FK Partizan.

Želeći da sva deca rastu i razvijaju se u sportskom duhu, i to ne samo dečaci, već i  devojčice,  organizovana je i posebna trka u kojoj će učestvovati samo devojčice iz OŠ ‘Svetozar Marković’. One koje prve prođu kroz cilj, dobiće specijalne nagrade.

 

Marketing tim FK Partizan

Snežana Filipović,

direktor marketinga

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan