Šampion na ispitu u Jagodini

Trener Vermezović za večerašnju utakmicu (19 č) može da računa na gotovo sve snage, u konkurenciji za tim Smiljanić, Miljković i Ninković. – Domaćin odredio simbolične cene karata za derbi

Od njega se očekuju golovi: Predrag Luka (Foto M. Rašić)

Ubedljiva pobeda Partizana u Borči od 4:0 nad BSK –om dala je dodatno samopouzdanje prvaku pred večerašnje gostovanje u Jagodini. Biće to prvi duel dva tima pod reflektorima a iz uprave domaćeg tima najavljuju veoma dobru posetu na tribinama. Jagodinci su nakon prošlonedeljnog trijumfa na Karaburmi potvrdili da će biti ozbiljan takmac prvaku iako u dobroj meri moraju da čuvaju snagu i za iduću sredu kada gostuju Javoru u prvoj utakmici polufinala domaćeg Kupa.

Vladimir Vermezović za meč sa Jagodincima može da računa na gotovo sve raspoložive snage. Posle duže pauze za glavni tim ponovo konkurišu Milan Smiljanić, Aleksandar Miljković kao i mladi i nestašni Nikola Ninković. Pod znakom pitanja je nastup Marka Šćepovića i Vojislava Stankovića, koji i dalje imaju problema sa zadnjom ložom. Trener šampiona je biranim rečima govorio o protivniku, hvaleći rad svog kolege Sime Krunića.

– Ovo je veoma važna utakmica za nas znajući da je Jagodina veoma ozbiljan protivnik, ekipa koja ima izvanredan potencijal. To je po meni najorganizovanija i najdisciplinovanija ekipa u našoj ligi. U dobroj meri oseća se i čvrsta ruka trenera Krunića, istakao je Vermezović.

Jagodina je prošle subote slavila na Karaburmi, Partizan u Borči. To praktično znači da će se večeras sastati dve ekipe koje imaju sličnu koncepciju.

– Ne verujem da će domaćin menjati stil igre u odnosu na meč u Beogradu. Jagodina se neće braniti a nama ostaje da u otvorenoj igri pronađemo šupljine u njihovoj igri, kaže strateg šampiona.

U Pomoravlju i okolini vlada veliko interesovanje za večerašnju utakmicu. Jagodinci su odlučili da cene ulaznica budu pristupačne po ceni od 200, 300 i 400 dinara. Poseban motiv biće i činjenica da će se meč igrati u večernjem terminu od 19 časova.

D. Todorović
Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan