‘Igrajmo za Nemanju’

Visoka škola strukovnih studija – Akademija fudbala iz Beograda, organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Igrajmo za Nemanju“.

Reč je o Nemanji Ćuriću (27 godina) iz Nove Gajdobre, fudbaleru Čukaričkog i Partizana, koji je doživeo saobraćajnu nesreću i ostao u kolicima. Šanse za njegov oporavak su dosta velike, a za operaciju u Beču, kojom bi stao na noge, njegova porodica nije u mogućnosti da obezbedi sredstva.

Zato je i pokrenut ovaj humanitarni turnir, na kome će učešće uzeti i veterani FK Partizana. On se odigrava u periodu od 7 – 9  marta u balonu ’Panda’ (bivša Hemijska škola na Banovom brdu). Na turniru će učestvovati 20 ekipa raspoređenih u 4 grupe po 5 timova.

Ceo turnir će biti medijski propraćen, a pobedniku će pehar uručiti lično Nemanja Ćurić.

Ukoliko neko želi da uplati lična sredstva kao pomoć Nemanji, to može učiniti preko žiro računa:

Banka – Socicete Generale

Dinarski račun – 275001065185287764

Banka – Hypo Alpe Adria

Devizni račun – 12231176978

Primalac: Nemanja Ćurić, Nova Gajdobra, Karađorđeva 16

Svrha uplate: Humanitarni turnir

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan