Odložena utakmica u Borči!


Utakmica 16. kola Jelen Super lige Srbije između BSK i Partizana odložena je zbog terena koji je natopljen vodom. Sat vremena pre početka meča na teren su izašli delegat Marković, sudijska četvorka sa predstavnicima klubova i konstatovala da su uslovi za igru nemogući, pošto lopta uopšte nije mogla da odskoči sa natopljenog terena. Kiša i dalje neprestano pada u Borči…

Domaćini susreta su konstatovali da nisu u mogućnosti da spreme teren u roku od 24 časa, kada bi po propisima trebalo da se odigra, pa će novi termin odigravanja meča biti poznati nanadno, posle konsultacija u Zajednici prve lige.

Poslušajte sportskog direktora Tumbakovića.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Nezvanično, spomenut je 6. mart kao termin odigravanja odloženog meča.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan