Ispratilo ih sunce, dočekao sneg

Fudbaleri crno-belih stigli su juče popodne iz sunčanog portoroža pravo u – sneg. Današnji prepodnevni trening protekao je u ‘zimskim čarolijama’, pošto je sneg obilno padao. No, kako je napomenuo trener crno-belih Vladimir Vermezović u nekoliko navrata, pa i danas posle treninga, ekipa je potpuno spremna i lako će se adaptirati i na ovakve uslove rada  i igranja mečeva.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/trening_212.wmv, 512, 328, false]

Jedini mali problem predstavljaju povrede pojedinih igrača, kao što su Ostojić (ušao je u trenažni proces), Mitrovića (snimio  je danas meniskus na magnetnoj rezonanci i sve je u redu), a Lazar Marković će morati na dužu terapiju. Tomašević je propustio pripreme u Portorožu lečeći se u Beogradu i on je po dolasku ekipe počeo sa treninzima.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/vermez_212.wmv, 512, 328, false]

Novajlije su se po rečima šefa struke odlično uklopile u sistem rada i sa njima neće biti problema adaptacije. To se podsebno odnosi na Tomislava Pajovića, koji je prošao kompletnu školu Partizana i odlično poznaje sistem rada u Partizanu, pa se očekuje da vrlo brzo bude neprelazan tandem u paru sa Ivanovim.

[sl-media: http://media.partizan.rs/aktuelnosti/pajovic_212.wmv, 512, 328, false]

Foto: Vladimir Marković

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan