Crno-beli od sutra u Portorožu

Fudbaleri Partizan u sredu ujutru od 08.15h kreću put Slovenije u Portorož na završni deo priprema za prolećnu sezonu, gde će ostati do 20. februara. Po planu i programu koji je sačinio stručni štab, biće odrađeno 7 treninga i odigrane još 2 test utakmice, a protivnici su:

– ND Gorica – 16. februara od 16.00h u Novoj Gorici na stadionu ’Športni park’

– FK Luka Koper – 19. februara od 17.00h na stadionu ’Športno rekreativni centar Bonifika’.

Prvu utakmicu protiv ND Gorice snimaće Sport klub i biće u celosti emitovana na oficijelnom sajtu FK Partizan, a drugi meč protiv Kopra biće direktno prenošen na SPORT KLUBU.

Trener Vermezović na put vodi 28 igrača:

Golmani –  Stojković, Živković, Petrović;

Odbrana – Stanković, Miljković, Lazevski, Ostojić, Ivanov, Volkov, Pauljević, Pajović, Marko Živković;

Vezni red – Lovre, Babić, Ilić, Smiljanić, Jojić, Aškovski, Ninković, Leo Silva, Luka, Brašanac, Marković Saša, Marković Lazar, Knežević,

Napad – Kojić, Šćepović, Mitrović.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan