Tomislav Pajović na korak od Partizana

Na aerodromu u Antaliji u razgovoru sa sportskim direktorom Tumbakovićem dobili smo informaciju da je na pragu potpisa ugovora Tomislav Pajović, štoper Šerifa iz Tiraspola. Ugovor će biti potpisan na 6 meseci (pozajmica).

Takođe, iz kluba je stigla informacija da je Partizanu omogućeno da registruje sve igrače iz ovog prelaznog roka, pošto su dugovi izmireni.

Poslušajte Tumbakovića.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan