NOVI BROJ ČASOPISA SA POKLON KALENDAROM!!!

Na trafikama novi broj časopisa “Izaberi Partizan”!

Novi 20-21. broj časopisa donosi nove navijačke reportaže sa utakmica, intevrjue Raća Petrović, Miloš Vujanić, Jojić i Mitrović – “Oni dolaze”, Vuk Rašović, Ivan Ivanov, reportaže “Rukometaši ponovili uspeh”, “Trenerska vrteška u Humskoj”, Grobari – BORBA ZA PRAVDU i još mnogo toga…. I NARAVNO POKLON KALENDAR ZA 2013. godinu!!!

Kupite Vaš primerak časopisa “Izaberi Partizan 20-21″!

Kao i prošle godine “Izaberi Partizan” nagrađuje najlepšu Božićnu čestitku. U komentaru na vest čestitke Božića na sajtu www.izaberipartizan.com ili u komentaru na našoj Fejsbuk stranici http://www.facebook.com/izaberipartizan ostavite vašu Božićnu čestitku i Vašu email adresu, najlepšu čestitku nagrađujemo fudbalskim dresom Saše Ilića.

Vaš “Izaberi Partizan”

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan