‘Da nam bude toplo’ u ‘SOS Dečijem selu’

Marketing tim fudbalskog kluba Partizan u saradnji sa kompanijom DHL, zaokružio je ovogodišnju akciju ‘Da nam bude toplo’ posetom ‘SOS Dečijem selu’ u Sremskoj Kamenici poslednjeg dana stare godine. Tom prilikom kompanija DHL je isporučila poslednji kontigent prikupljene garderobe, a na radost svih u marketing timu, donesena je odluka da se akcija nastavi i na proleće.

Inače, kompanija DHL već duže vreme sarađuje sa dečijim ustanovama, a prethodne godine organizovala je i dve akcije sa ‘SOS Dečijim selom’:

– ‘Dan dobre volje’, koju je tim DHL iz Novog Sada organizovao na obroncima Fruške Gore na Andrevlju;

– ‘Druženje sa štićenicima Dečijeg sela’ tokom filmskog festivala u Novom Sadu (Cinema City) na inicijativu odeljenje prodaje DHL.

Smisao ovih akcija je bio da se provede kvalitetno vreme sa decom, da im se taj dan učini posebnim i time unese malo više vedrine u njihove živote.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan