Tomić potpisao za Genćlerbirligi!

Nemanja Tomić danas je postao član turskog Superligaša Genčlerbirligija iz Ankare, pošto je potpisao profesionalni ugovor na tri i po godine.

Klub iz Ankare je trenutno desetoplasirani na tabeli, a saigrač Neci Tomiću biće i Raća Petrović, koji od letos takođe nastupa za klub iz turske prestonice.

Tomić je stigao među crno-bele u leto 2006. iz Kragujevca, zaigrao za Teleoptik, a u februaru 2009. debitovao je za prvi tim crno-belih, i to na ‘večitom derbiju’. Od tada do danas, odigrao je 107 prvenstvenih mečeva i postigao 22 gola, 13 kup utakmica uz 1 gol, dok je u evropskim kupovima nastupio 39 puta i postigao 8 golova.

Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je 12 mečeva, a za A reprezentaciju 5 mečeva i postigao 1 gol.

Tomić je u Partizanu nebrojeno puta asistencijama i golovima znao da odluči mečeve, a mnogi od njih su doprineli osvojenim titulama u prethodnim sezonama.

Other:

Partizan.rs je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo sadržaja sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava www.partizan.rs.U slučaju povrede autorskih prava, www.partizan.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.


Zvanični sajt Fudbalskog kluba Partizan